‘Barça berooft na Lewandowski Bayern van nog een steraanvaller’

Foto: ‘Barça berooft na Lewandowski Bayern van nog een steraanvaller’

FC Barcelona gaat ongetwijfeld een drukke transferzomer tegemoet. Prioriteit nummer één in Camp Nou lijkt de komst van Robert Lewandowski te zijn. De Poolse spits moet de nieuwe aanvalsleider worden van de Catalaanse club. Barça wil daarnaast ook nog andere pionnen aantrekken, en daarvoor zou het alweer lonken naar Bayern München. 

Blaugrana ziet het contract van Ousmane Dembélé aflopen eind dit seizoen en gaat op zoek naar een vervanger. Volgens Fichajes zou Serge Gnabry gezien worden als een geschikte kandidaat om een mogelijk vertrek van de Fransman op te vangen. Gnabry wil een loonsverhoging bij Bayern, maar Der Rekordmeister gaat daar niet mee akkoord. Daardoor zou Gnabry op vertrekken staan in München. De Duitser heeft nog een contract tot 2023 in Beieren. 

Zeventig miljoen

De transferwaarde van Gnabry wordt geschat op zeventig miljoen euro. Dat lijkt te pittig voor het noodlijdende Barça, maar Bayern neemt mogelijk genoegen met minder voordat Gnabry volgend jaar gratis de deur uitloopt. Barcelona krijgt wel af te rekenen met stevige concurrentie. Zo werd Gnabry door hetzelfde medium al gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. De Koninklijke zou een streepje voor hebben, omdat ze over meer financiële middelen beschikt. Afwachten wie het pleit zal winnen. 

Gnabry trok al op jonge leeftijd van de jeugd van Stuttgart naar Arsenal. Daar stroomde hij door naar het eerste elftal. Hij speelde achttien duels voor de hoofdmacht van The Gunners alvorens een definitieve transfer te maken naar Werder Bremen. Van daaruit ging hij naar Bayern, TSG Hoffenheim (huur) en nu dus misschien FC Barcelona of Real Madrid.

TIP: 3x je inzet van Gnabry scoort tegen Italië. Verdien nu €250 bonus op Circus, klik hier!

Gnabry haalbaar voor Barça?

  • Wellicht wel hoor
  • Zeker niet
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie