Atalanta Bergamo – AC Milan zonder publiek

Soccernews

[img align=left]uploads/logo serie a.jpg[/img]Het duel tussen Atalanta Bergamo en AC Milan zal in zijn totaliteit worden overgespeeld achter gesloten deuren. Zondag 11 november werd deze wedstrijd al na zeven minuten gestaakt toen fans van de thuisclub het veld bestormden. De Italiaanse voetbalbond acht het nu noodzakelijk dat het treffen tussen de twee clubs zonder publiek zal gaan plaatsvinden. Wanneer de wedstrijd wordt overgespeeld is nog niet bepaald.

Reden dat de fans het veld bestormden was omdat er een Lazio-fan was doodgeschoten door een politieagent. Dit incident leidde in heel Italië tot grote voetbalrellen. De spelers probeerden de fans nog te kalmeren, maar nadat de supporters de glazen wand die hen van het veld scheidde sloopten werd de wedstrijd gestaakt.

Dit was overigens niet de enige maatregel die de Italiaanse voetbalbond trof naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd. De ploeg uit Bergamo zal het tot 31 maart 2008 moeten stellen zonder de fanatiekste aanhang. De tribune van de harde kern is tot die tijd gesloten. De afgelaste wedstrijden Internazionale-Lazio Roma en AS Roma-Cagliari zullen op 5 december worden gespeeld.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie