‘AS Roma kaapt Feyenoord-transfer’

Foto: ‘AS Roma kaapt Feyenoord-transfer’

Feyenoord hoopte lange tijd op de komst van Fluminense-verdediger Nino, maar de kans bestaat dat hij in 2024 tégen de Rotterdammers speelt. AS Roma hoopt de Braziliaan in januari toe te voegen aan de selectie van coach José Mourinho.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Romeinen willen doelwit Nino inlijven

Het Italiaanse ANSA noemt de 26-jarige Nino een van de belangrijkste kandidaten om de selectie van AS Roma te versterken. Dat heeft er onder meer mee te maken dat de centrale verdediger nog tot december volgend jaar op de loonlijst staat bij Fluminense. Mocht de Braziliaanse club nog willen cashen, dan is dit mogelijk hét moment.

Nino maakte vrijdagavond nog een eigen doelpunt in de WK-finale tussen Manchester City en Fluminense (4-0). Dat heeft geen gevolgen voor zijn eigen toekomst. AS Roma zou hem evenals Feyenoord op de radar hebben, waar ook clubs als Fulham, Liverpool en Nottingham Forest worden genoemd.

Fluminense kan sowieso geen jackpot tegemoet zien voor Nino. In zijn contract staat een gelimiteerde transfersom van zeven miljoen euro. Voor Feyenoord dreigt hij desalniettemin onhaalbaar te worden, maar het valt dus niet uit te sluiten dat hij kiest voor de Europa League-rivaal.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie