‘Arbitrage leidt Slot en Feyenoord naar titel’

Foto: ‘Arbitrage leidt Slot en Feyenoord naar titel’

Aad De Mos denk dat het Nederlandse scheidsrechterskorps momenteel teveel invloed heeft op de resultaten van Feyenoord. De voetbalanalist zag dat de Rotterdammers flink gematst werden met de rode kaart van FC Groningen-speler Isak Määttä. Dat Feyenoord-trainer Arne Slot steeds het arbiterkorps mee heeft begint volgens De Mos wel een ‘dingetje’ te worden.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt De Mos eerst terug op de prestaties van PSV, waar hij opnieuw niet van onder de indruk is geraakt. “RKC kreeg drie opgelegde kansen. Het is toch weer bibberen, ze mogen heel blij zijn met de drie punten.”

Gelukkig Feyenoord

De oud-trainer van PSV stelt dat de Eindhovenaren niet de enige topclub is die het lastig had. “Dat hebben alle clubs uit de top-vier gehad. Ajax was ook zeer matig tegen NEC en Feyenoord hoeven we niet over te spreken. Daarnaast vindt De Mos dat de Rotterdammers mazzel hebben gehad met de volgens hem onterechte rode kaart voor Groningen-verdediger Määttä. “Feyenoord komt opnieuw heel goed weg met de scheidsrechter.”

Volgens De Mos begint het wel een ‘dingetje’ te worden dat de arbitraire beslissingen vaak in het voordeel van Feyenoord uitpakken. “Het gaat nu toch wel een beetje opvallen met Slot, dat zij veel gunstige momenten krijgen via de scheidsrechters. Het lijkt wel alsof de arbiters op dit moment de ranglijst aan het bepalen zijn. Dat verontrust me een klein beetje.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 19:56.

Wordt Feyenoord ook volgens jou gematst door de arbitrage?

  • Ja, krijgen alles mee
  • Nee, het is gewoon toeval
  • Nee, ze worden niet meer gematst dan andere clubs
1405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie