Ajax start in 4-3-3 opstelling tegen FC Twente

Soccernews

[img align=left]uploads/logo eredivisie[/img]Danny Blind heeft net de 11 namen vrijgegeven die het voor Ajax moeten gaan doen bij FC Twente. Opvallend is dat de Ajax-coach weer terug grijpt op het ‘Ajax-systeem 4-3-3’ en zal starten met de Zweedse spits Markus Rosenberg als linkeraanvaller. Klaas-Jan Huntelaar start als de centrale aanvalsman en wordt naast Rosenberg ook nog geflankeerd door Mauro Rosales.

Tegenstander FC Twente moet het doen zonder verdedigingsleider Daniel Majstorovic en Rahim Ouedragao, zij zijn geschorst. Verder starten in de Twentse formatie twee Eredivisie-debutanten: aanvaller Anatoli Gerk (Rusland) kwam over van Anderlecht en ook de IJslander Arnar Vidarsson kwam over vanuit België, hij verruilde SK Lokeren voor de Eredivisie.

De wedstrijd start zondagmiddag om 12.30 uur. Na afloop kunt u op [i]Soccernews.nl[/i] een verslag van de confrontatie tussen de twee subtoppers verwachten.

[b][u]Opstelling FC Twente[/b][/u]
Boschker; Schuurman, Niemeyer, Zomer, Heubach; Bakirciöglu, Vidarsson, Gakhokidze; Gerritsen, N’Kufo, Gerk

[u][b]Opstelling Ajax[/b][/u]
Stekelenburg; Heitinga, Grygera, Maduro, Juanfran; Lindenbergh, Galasek, Sneijder; Rosales, Huntelaar, Rosenberg

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie