‘Ajax krijgt versterking op presenteerblaadje’

Foto: ‘Ajax krijgt versterking op presenteerblaadje’

Ajax krijgt een terugkeer van Davinson Sánchez desgewenst op een presenteerblaadje aangeboden. Volgens Express Sport wil Tottenham Hotspur nog deze transferperiode af van de Colombiaanse verdediger.

Tottenham is vastberaden om de selectie te versterken voor de laatste maanden van het seizoen. Na de 4-2 nederlaag bij Manchester City staat de Londense club op vijf punten achterstand van een topvier-klassering. Manager Antonio Conte wil daarom meerdere spelers aantrekken, maar er zullen ook spelers verkocht moeten worden.

Volgens het Britse medium heeft Spurs vijf spelers aangemerkt die hiervoor in aanmerking komen, met Sánchez als belangrijkste kandidaat. De Colombiaanse verdediger mocht dit seizoen maar zes keer starten in een Premier League-wedstrijd en valt daarmee niet in de categorie ‘vaste waarde’.

Tottenham haalde Conte in 2017 op bij Ajax. De Colombiaan moest een van de beste centrale verdedigers in de Premier League worden, maar dat is hem niet gelukt. Met nog anderhalf jaar aan contractduur te gaan lijkt Spurs voornemens om te cashen.

Slaat Ajax toe?

Het is bekend dat Ajax op zoek is naar een kwaliteitsinjectie voor de achterhoede. Clubwatcher Freek Jansen noemde in de Pak Schaal Podcast de naam van Sánchez al. De vraag is wel of de Amsterdammers miljoenen willen spenderen om de oud-Ajacied terug te halen.

Wint Ajax bij Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Ajax toeslaan?

  • Ja
  • Nee
9987+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie