Ajax kan Antony-transfer weigeren: ‘Hij moet spelen met oog op het WK’

Foto: Ajax kan Antony-transfer weigeren: ‘Hij moet spelen met oog op het WK’

Ajax heeft een bod van tachtig miljoen euro geweigerd op Antony. Naar verluidt willen de Amsterdammers honderd miljoen euro zien voor de vleugelaanvaller, maar de vraag is of Manchester United aan die vraagprijs wil voldoen. Volgens Arno Vermeulen heeft Ajax een sterke onderhandelingspositie. 

Aan tafel bij Studio Voetbal laat Vermeulen weten dat Ajax sterk in zijn schoenen staat omdat ze het geld in principe niet nodig hebben. “Ajax zegt honderd miljoen en United zegt tachtig miljoen. Dan heb je een goede kans dat ze uiteindelijk rond de negentig miljoen uitkomen. Dan blijft die twintig procent (van zijn vorige club São Paulo, red.) staan, maar dan heeft Ajax wel veel geld aan hem verdiend. Als een speler weg wil en hij gooit zijn kont tegen de krib, dan is het wel heel lastig.”

Bluffende Antony

Mocht de transfer niet doorgaan, dan denkt Vermeulen dat Antony niet bij de pakken neer zal blijven zitten. “Je kunt zeggen dat het bluf van hem is, want hij wil naar het WK. Hij kan niet straks op de bank gaan zitten bij Ajax. Hij moet wel spelen om naar het WK te gaan. De concurrentie is heel groot. Er zijn een paar goede Brazilianen in Europa die hij nu achter zich houdt.”

TIP: Wint Manchester United met 2-1 van Liverpool? Win veertien keer je inleg via Unibet!

Moet Ajax Antony laten gaan?

  • Ja, gun hem die transfer
  • Nee, Ajax heeft het geld toch niet nodig
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie