Wilfred Genee haalt uit: “Het blijft raar”

Foto: Wilfred Genee haalt uit: “Het blijft raar”

Wilfred Genee stoort zich aan de handelswijze rond de Televizier-Ring. De presentator van Vandaag Inside weet dat de organisatie de ontstane ophef gaat bespreken, maar pas tijdens de evaluatie na de komende uitreiking. 

Vandaag Inside is uitgesloten van deelname voor de eerstvolgende uitreiking van de Televizier-Ring. In het verleden won Vandaag Inside het programma al en volgens de organisatie betreft het nieuwe programma een spin-off, waardoor men uitgesloten is van deelname. Voor De Avondshow met Arjen Lubach geldt hetzelfde, aangezien Zondag met Lubach de prijs al eerder won. Daarentegen mag Chateau Bijstand wél deelnemen, omdat het géén spin-off zou zijn van Chateau Meiland.

Jeroen de Goeij, hoofdredacteur van de Televiziergids, liet recent weten: “We gaan de regels van het spel tijdens de wedstrijd niet veranderen. Maar we evalueren de uitreiking achteraf wel altijd. En de discussie rond Vandaag Inside en Lubach nemen we zeker mee.” Die discussie zal met name draaien om de vraag wat de definitie van een spin-off is.

Tegenover De Telegraaf laat Genee weten: “Dit is mosterd na de maaltijd. Het blijft raar dat de twee best scorende talkshows van Nederland, die in frequentie, inhoud en opzet aanwijsbaar anders zijn dan de programma’s uit het verleden niet meedingen. Bovendien is de volgende verkiezing met de gevorderde leeftijd van bepaalde tafelgenoten bij ons nog lichtjaren weg.”

TIP: Maak je Unibet-account aan en pak €40 aan freebets met €10 euro inzet!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
144+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie