Danilo wil juichen in kolkende Kuip: ‘Gekkenhuis als Feyenoord scoort’

Foto: Danilo wil juichen in kolkende Kuip: ‘Gekkenhuis als Feyenoord scoort’

Danilo stapte tijdens de open dag van Feyenoord traditioneel getrouw uit de helikopter als één van de nieuwe aanwinsten. De aanvaller schoof vervolgens na een andere nieuweling, Javairô Dilrosun, aan op de perspresentatie van de Rotterdammers.

De aanvaller zei genoten te hebben van de helikoptervlucht. “Het gaf me echt vlinders toen ik boven Rotterdam langs al die hoge gebouwen vloog. Het lijkt op Sao Paulo! De aankomst in het stadion was heel positief, echt top.” De aanvaller vertelde de traditie niet te kennen, maar had zich wel enigszins voorbereid door oude beelden te kijken van de jaarlijkse Feyenoord-traditie. “Dit zal ik de rest van m’n leven bij me dragen en delen met m’n toekomstige kinderen.”

Scoren in de Kuip

De spits kijkt er naar uit om komend seizoen te scoren in De Kuip. “Voordat ik hierheen kwam heb ik al veel wedstrijden gezien en als Feyenoord scoort, dan is het een gekkenhuis. Dat maakt me nog meer excited om te scoren en dit te vieren met de fans.” Danilo weet wel dat er nog veel ruimte voor verbetering is na de ruime 0-4 nederlaag tegen Union St. Gilloise. “Dat was geen goede dag, maar we zitten natuurlijk in een proces en de trainer zal er maandag op terugkomen. Het gaat om leren en dit duel was weer een nieuwe ervaring om te zien wat we moeten verbeteren.”

TIP: Wint Feyenoord van Vitesse? Verdubbel hier je inzet!

Wordt Danilo komend seizoen topscorer van de Eredivisie?

  • Ja
  • Nee
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie