‘Slot slaat met vuist op tafel bij Feyenoord’

Foto: ‘Slot slaat met vuist op tafel bij Feyenoord’

Arne Slot kreeg een flinke tegenvaller in de voorbereiding. De trainer zag zijn Feyenoord met 4-0 de boot in gaan tegen Union Sint-Gillis. De Belgen waren op het trainingscomplex van Feyenoord véél te sterk voor de Rotterdammers. Het is voor Slot nog maar eens duidelijk geworden dat er spelers bij moeten komen, weet het Algemeen Dagblad

De krant vroeg ook Slot naar de inkomende versterkingen voor Feyenoord. Of er nog iets gepland staat voor de Open Dag? “Ik heb nieuws voor je: daar zitten geen verrassingen in”, zei Slot in de krant. Het is voor de trainer wel duidelijk dat er de komende weken wat moet gebeuren. “Ik hoop dat we de komende week wel wat nieuwe spelers kunnen verwelkomen. Dan weet ik zeker dat we ons beter kunnen presenteren dan we vandaag hebben gedaan.”

Feyenoord 

Wel was de trainer tevreden over de eerste minuten van zomeraanwinst Javairô Dilrosun. “Ik heb vanmiddag gezien waarom we hem graag wilden hebben. Hij kan op snelheid van richting veranderen en dingen forceren”, stelde Slot, die ook aangaf nog niet tevreden te zijn over de opties in de aanval. 

Cyriel Dessers en Bryan Linssen vertrokken, Robert Bozenik is opnieuw te licht bevonden en daardoor heeft Slot in de spits de keuze uit Danilo Pereira. Wilfried Gnonto (FC Zürich) wordt al weken gelinkt aan Feyenoord, maar de transfer is nog niet afgerond. Dát er een nieuwe aanvaller bij komt, leek Slot indirect te bevestigen. “Bij een club als Feyenoord lijkt het me niet meer dan normaal dat je twee topspitsen hebt die met elkaar kunnen concurreren.”

Er is in ieder geval genoeg werk aan de winkel voor Slot én de clubleiding. “Maar mijn stokpaardje is dat je zo goed bent als de weerstand van je laatste tegenstander. Als je de hele week tegen de verkapte Onder 21 traint, is dat geen goed beeld van de werkelijkheid. Dat was vandaag wel confronterend.”

TIP: Wint Feyenoord van Vitesse? Dan win jij 1.98x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Feyenoord moet snel versterkingen halen

  • Ja
  • Nee
357+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie