Feyenoord bindt goalie: ‘Geboren en getogen Rotterdammer’

Foto: Feyenoord bindt goalie: ‘Geboren en getogen Rotterdammer’

Komend seizoen zal Justin Bijlow gewoon weer onder de lat staan bij Feyenoord, mits fit. In de toekomst hoopt Mannou Berger hetzelfde te kunnen zeggen: vandaag tekende de zeventienjarige goalie uit de eigen Academy tot medio 2025 bij zijn grote liefde.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is dolblij met de deal. “Mannou is een speler die al een behoorlijke tijd rondloopt op Varkenoord. Begonnen bij de Sportclub en nu al weer vijf jaar keeper bij Feyenoord Academy. De ontwikkeling die hij bij Feyenoord doormaakt is uitstekend, waardoor we vanzelfsprekend blij zijn dat hij ook de komende jaren aan de club verbonden blijft.”

Berger zelf is logischerwijs ook apetrots op zijn eerste contract als prof: “Dit is voor mij een moment geweest waar ik lang naar uit heb gekeken. Als geboren en getogen Rotterdammer is er natuurlijk niets mooier dan voor deze prachtige club te spelen. Dat ik nu ook een contract op zak heb maakt het helemaal af. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen, waarin ik veel hoop te leren van de ervaren jongens.”

Talentvolle goalie

Feyenoord schrijft tot slot over de sluitpost: “Berger speelde eerder voor amateurclubs sv DRL en SC Feyenoord en is sinds zijn twaalfde jaar verbonden aan Feyenoord Academy. Binnen de Academy doorliep hij sinds 2017 succesvol alle jeugdteams en maakt het nieuwe seizoen deel uit van Feyenoord Onder 21, dat onder leiding staat van oefenmeester Melvin Boel.”

TIP: Wint Feyenoord het openingsduel van Vitesse? Verdubbel hier je inzet!

Gaat hij Feyenoord 1 halen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie