‘Nieuwe mediarel rond Vandaag Inside’

Foto: ‘Nieuwe mediarel rond Vandaag Inside’

Er dreigt een nieuwe rel rond Vandaag Inside. De populaire talkshow pretendeert altijd voor de eigen mening te staan, maar volgens Paul de Leeuw heerst er in werkelijkheid een héél ander geluid.

De Leeuw schoof meermaals aan bij Vandaag Inside en ging ook de discussie aan. René van der Gijp maande de tafelgenoot echter om niet zo tegen Johan Derksen in te gaan (‘dat is niet het format’). Medio maart nam hij het ook nog eens op voor zijn goede vriend Jeroen van der Boom. Na de bewuste uitzending keerde De Leeuw niet meer terug aan tafel.

Al vóór de kaarsrel stapte De Leeuw uit Vandaag Inside. In de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed legt hij uit: “Ik ben al iets eerder gestopt, omdat ik dacht: ik geloof dat ik in een moeras van meningen terechtkom, waar ik in mee wordt getrokken, wat ik niet wil. Dat gebeurde uiteindelijk toen met die Brunswijk. Ik was net op tijd weg, maar toch was het spannend om daar te zijn en dat mee te maken.”

De Leeuw vond de VI-uitzendingen ‘heel spannend’. “Ik voelde me soms ook heel erg van: wat zeggen ze nou?! Ik wilde dat dan tegenspreken, maar dat was niet de bedoeling. ‘Meningen zijn meningen.’ (…) Ik ben ook wel weer gaan kijken en ik vermaak me nog steeds met de jongens, alleen ik wil er niet meer mee te maken hebben. Ik wil me er niet van distantiëren, maar ik vind het zo moeilijk omdat ik het er soms dan niet mee eens ben.”

TIP: Wint Nederland van Senegal? Win 1,59 keer je inleg!

Heerst er een ongezonde cultuur bij VI?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
958+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie