Dessers zegt gedag tegen Feyenoord: ‘Beste beslissing ooit’

Foto: Dessers zegt gedag tegen Feyenoord: ‘Beste beslissing ooit’

Woensdagmiddag werd bekend dat Feyenoord en Cyriel Dessers komend seizoen niet met elkaar verder gaan. De partijen kwamen niet tot overeenstemming over een nieuw contract, waardoor de Rotterdammers de koopoptie van vier miljoen op de Belgische spits niet lichten. Dessers neemt dan ook afscheid van Feyenoord en keert terug bij KRC Genk.

Op de clubwebsite van Feyenoord laat Dessers weten dankbaar te zijn voor zijn tijd bij Feyenoord. “Ik heb een fantastische tijd bij Feyenoord gehad. Vorig jaar heb ik vlak voor het sluiten van de markt voor deze club gekozen en die beslissing is een van de beste uit mijn carrière geweest. Het hele seizoen was één groot avontuur, waarbij het succes in Europa en de prachtige interactie met het publiek er fier bovenuit steken. Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven.”

Memorabel jaar

Ook technisch directeur Arnesen is de spits dankbaar voor zijn bijdrage in het afgelopen seizoen. “‘Een memorabel jaar, om vele redenen. Cyriel heeft precies gedaan waarvoor we hem gehaald hebben: goals scoren en het verschil maken. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europees succes dat de club dit jaar geboekt heeft.” De technisch directeur schrijft dat Dessers ook bij Het Legioen een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. “En ook niet onbelangrijk: hij heeft de harten van het publiek in De Kuip gestolen. We wensen hem daarom alle succes bij het vervolg van zijn voetballoopbaan.”

TIP: Wint België van Nederland? De odd is 2.27!

Is het goed dat Feyenoord Dessers heeft laten gaan?

  • Ja
  • Nee
608+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie