Doodsangsten Harry Maguire na bommelding

Foto: Doodsangsten Harry Maguire na bommelding

Het was een roerig jaar voor Harry Maguire, op wie de kritiek de afgelopen maanden steeds verder toenam. Zelfs nadat de Engelsman enkele dagen zin huis uit moest wegens een bommelding, toonden de media weinig compassie met hem.

In april ontving Maguire een email met de boodschap dat er ‘een bom bij zijn huis geplaatst zou gaan worden’. “Kritiek hoort bij mijn werk, dat is logisch. Manchester United heeft een grote som geld voor me betaald (88 miljoen euro, red.) Het is een van de meest geliefde en gehate clubs ter wereld. We weten dat we onder een vergrootglas liggen.” Maar een bommelding gaat hem logischerwijs veel te ver.

‘Het ging nu vooral om mijn gezin’

“Ik ben groot genoeg om te accepteren dat mensen vinden dat ik beter moet spelen. Maar er is een grens. Ik heb een gezin. Ik krijg weleens de vraag of ik erdoor ben beïnvloed. Zelf word ik er niet door van de wijs gebracht, maar bij een bommelding gaat het vooral om je gezin.”

“Dan gaat het om mijn verloofde Fern en mijn kinderen. Gelukkig zijn mijn kinderen nog zo jong (3 en 2, red.) dat ze niets meekrijgen van het nieuws. Als ze ouder waren geweest, zouden ze dingen kunnen meekrijgen en ermee geconfronteerd kunnen worden op school. Dan heeft het meer impact.”

TIP: Pak 25 keer je inleg als Man United volgend seizoen kampioen wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Harry Maguire (@harrymaguire93)

Maguire wordt overdreven hard aangepakt

  • Eens
  • Oneens
48+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie