‘Vandaag Inside zorgt voor nieuwe tv-rel’

Foto: ‘Vandaag Inside zorgt voor nieuwe tv-rel’

Vandaag Inside heeft opnieuw een rel veroorzaakt. Acteur Thom Hoffmann vindt het verschrikkelijk hoe Johan Derksen en zijn tafelgenoten hebben ingehakt op Eva Jinek.

De talkshowpresentatrice kreeg er onlangs stevig van langs aan Vandaag Inside. Jinek zou na een eigen uitzending euforisch hebben gereageerd op het einde van Vandaag Inside en dat nieuws belandde bij Derksen. Inmiddels zouden zij en de VI-heren het conflict hebben uitgepraat, maar reageerde Hoffmann tijdens Beau: “Is dat niet een beetje makkelijk?”

Hoffmann, die net als Jinek aan tafel zat, vervolgde: “Moet er niet zo langzamerhand een keertje gezegd worden: ‘Kappen met die onzin!’ Met dat geschreeuw, dat beschuldigen, dat roepen, die ruwe woorden. Het was een voetbalprogramma. Hun denkraam is bepaald door vier hoekvlaggen en twee goals. Zij moeten zich niet met de dagelijkse actualiteit bezighouden!”

Jinek werd onder meer ‘loeder’ genoemd. “Het stoort mij als kijker verschrikkelijk dat er zo over mensen wordt gesproken en ik vind dat jij daarvoor mag opkomen. Je kan zeggen: ‘Dit is verschrikkelijk, het kan gewoon niet, het moet stoppen!'”, zo meent Hoffmann. “Het is echt niet te harden dat dat gelijk op televisie terug is en gelijk alweer 1,5 miljoen kijkers heeft en dat een mevrouw daar aan tafel zit die helemaal niet reageert.”

“Waar zijn die dames die dan opkomen voor de medevrouwen? Zeg er eens wat van! Dan laat je toch van je horen? Hélène Hendriks, laat van je horen. Ik vind het echt…”, aldus Hoffmann. “Je kunt toch je fatsoen bewaren als je op televisie bent? Je hoeft toch niet te schelden? Je kunt toch zeggen: ‘Ik ben het niet eens met wat Eva heeft gezegd.’ Ik heb het niet eens gezien, dus ik weet er niks van, maar de stijl waarmee het gebeurt is echt below the belt. Ik vind dat er echt van bovenaf moet worden gezegd…”

TIP: Voorspel de play-offs en pak de €250 bonus bij Circus!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
3342+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie