Jinek komt met statement na Vandaag Inside-rel

Foto: Jinek komt met statement na Vandaag Inside-rel

Eva Jinek weerspreekt de berichten dat zij euforisch heeft gereageerd op het (tijdelijk) verdwijnen van Vandaag Inside. Johan Derksen bracht dit nieuws naar buiten, maar de talkshowpresentatrice heeft een andere lezing.

Derksen verklaarde in Vandaag Inside: “Een redactielid van ons was samen met Eus (Özkan Akyol, red.) aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt. Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!’ Dat soort kreten.”

Reactie Jinek

Jordi Versteegden reageert als volgt in een video-item van De Telegraaf: “Ik heb vandaag contact gehad met Eva Jinek. Ik heb haar gebeld en gesproken, maar zij kon mij vertellen dat ze vandaag contact heeft gezocht met Johan en Wilfred. Ze heeft hen verteld dat het verhaal gewoon niet waar is. Daarop heeft ook de medewerker die dit verhaal heeft verspreid en aanwezig zou zijn geweest op de afterparty, zijn excuses aangeboden.”

“Het loopt met een soort van sisser af. Ze hebben een goed gesprek gehad, zo heeft Eva mij verzekerd.” Versteegden vervolgt: “Ik vind het ook een raar verhaal. Er waren twee ooggetuigen. Tegelijkertijd: ze zijn er uit gekomen, Wilfred en Johan laten zich meestal niet kennen, ik kan me niet voorstellen dat Eva hen daarin overruled heeft.”

TIP: Wedden op de play-offs? Waag je gok via Circus!

Geloof je haar verhaal?

  • Ja
  • Nee
440+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie