Johan Derksen doet schokkende onthulling na VI-rel

Foto: Johan Derksen doet schokkende onthulling na VI-rel

Het Vandaag Inside-trio is helemaal klaar met Eva Jinek. Johan Derksen noemde talkshowpresentatrice donderdagavond zelfs een ‘eng mens’.

Jinek opperde tijdens de kaarsrel rond Derksen een kijkers- en adverteerdersboycot van Vandaag Inside. Afgelopen maandag kreeg de concurrentie al een middelvinger getoond, maar donderdag kwam de veelbesproken analist daar nog even op terug. “Ik wil even tijd hebben om die Jinek even de oren te wassen. Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit. Ik heb nog nooit zo’n oncollegiaal loeder gezien”, luidde zijn oordeel.

“Een redactielid van ons was samen met Eus (Özkan Akyol, red.) aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt”, legt Derksen uit. “Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!’ Dat soort kreten. Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?'”

Wilfred Genee: “Dat is daadwerkelijk gebeurd dit?” Derksen: “Dat is daadwerkelijk gebeurd, ja. Ik heb twee getuigen die erbij geweest zijn. Misschien had ze die over het hoofd gezien. Dan denk ik: maak jij je nou zorgen over je kijkcijfers, maar niet over ons. (…) Je hoeft ons niet aardig te vinden, maar niet dit soort grappen achter je rug. Ik ben heel vaak bij d’r geweest en ik vind het een prima wijf hoor. Je kunt er inderdaad mee lachen en zo, maar dan verwacht ik niet dat ze dit soort rare kreten slaakt buiten de uitzending om.”

René van der Gijp haakt in: “Dat is wanhoop. Het is wanhoop. Ik weet zeker dat als zij nog twee weken door had gegaan, dan had ze onder de 500 duizend gekukeld. Dat is voor iemand die zich dan voordoet als een ontzettende grote talkshowhost natuurlijk een vernedering. Hoe je het ook wendt of keert.” Derksen: “We hebben redelijk veel kijkers en daar is de concurrentie niet zo blij mee. Die moeten dan niet dit soort dingen doen.”

TIP: Voorspel de play-offs en pak de bonus van €250!

Heeft Derksen gelijk?

  • Ja
  • Nee
623+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:14
8+
PSV imponeert: “Heeft zeker met Van Basten te maken”
21:02
75+
‘Arne Slot incasseert Liverpool-dreun’
20:47
11+
Ten Hag clasht met Britse media
20:35
14+
“Dubbele cijfers, dat had zomaar gekund”
20:23
205+
‘Feyenoord en Liverpool op details na rond’
20:13
25+
Oosting niet naar Feyenoord: “Nog lang niet klaar”
20:02
242+
‘Santiago Giménez opent onderhandelingen’
19:46
233+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
122+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
529+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
62+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
207+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
191+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
243+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
37+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
68+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
228+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1581+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
57+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
222+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie