‘Officieel aangifte van verkrachting tegen Ajacied’

Foto: ‘Officieel aangifte van verkrachting tegen Ajacied’

In februari jongstleden bracht Dennis Schouten in zijn onlineshow Roddelpraat, samen met Jan Roos, naar buiten dat een dame heeft geclaimd te zijn verkracht door Jong Ajax-speler Donny Warmerdam. ‘Aangifte mogen doen duurt lang in Nederland, maar nu is dat gebeurd’, meldt Schouten deze week.

De dame zou verkracht zijn door de Ajacied tijdens een feestje. Ze was toen achttien, nu negentien jaar oud. Op vrijdag 1 april diende ze officieel aangifte in bij de politie, weet Schouten te vertellen. Er zou al bewijs zijn geleverd door de dame en er worden nu ook getuigen gehoord.

Verkrachting

“Zij vond hem wel een leuke jongen en ze hebben gezoend”, vertelde Schouten in februari over het vermeende incident. “Op een gegeven moment trok hij haar, dit is allemaal hoe zij mij het vertelde, naar boven en wilde hij meer dan zoenen. Zij heeft toen duidelijk gezegd: ‘Ik wil zoenen, maar daar houdt het ook echt bij op.'”

Daar zou hij zich niets van hebben aangetrokken, vervolgde Schouten. “Toch trok hij toen haar broek kapot, daar heb ik foto’s van gezien, en heeft de daad met haar verricht. Zij wilde dat niet. Na ongeveer drie minuten is zij de situatie ontglipt en huilend van het feestje vertrokken.”

Vertrek Overmars

Het zou opnieuw een zedenzaak zijn waarbij Ajax de werkgever is. Eerder kwamen de Amsterdammers nog met het schokkende nieuws naar buiten dat Marc Overmars per direct vertrok vanwege het sturen van seksueel getinte berichten naar vrouwelijke werknemers.

De nieuwe uitzending van Roddelpraat, met daarin de update van Schouten vanaf minuut 53:

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie