Bayern vreest Nederlandse aanvaller: ‘Hij is echt geweldig’

Foto: Bayern vreest Nederlandse aanvaller: ‘Hij is echt geweldig’

Bayern München neemt het woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League op tegen Villareal. Bayern-trainer Julian Nagelsmann wil voor onderschatting waken en ziet waar het grootste gevaar schuilt bij de Spaanse tegenstander. Arnout Danjuma moet in bedwang worden gehouden.  

Nagelsmann blikte op de persconferentie vooruit op de kwartfinale en liet weten Villareal een geslepen ploeg te vinden. “Villarreal is sowieso een heel ervaren team. En het heeft ook nog een ervaren coach.” De Bayern-trainer was dan ook onder de indruk van de prestaties die de Spanjaarden lieten zien tegen Juventus. “Ze lieten daar zien karakter te tonen en een wedstrijd te kunnen kantelen.” Nagelsmann weet dan ook welke speler Der Rekordmeister woensdag goed in de gaten moet houden en stak daarbij de loftrompet over de Nederlandse aanvaller. “Danjuma is een geweldige en hele gevaarlijke aanvaller. Hij heeft veel snelheid en de juiste loopacties.” 

Recordbreker

Danjuma scoorde nog in de achtste finale tegen Juventus. De vleugelspeler scoorde vanaf de strafschopstip de 0-3. De Oranje-international staat nu al op vijf goals in acht Europese duels voor Villarreal dit seizoen. Daarmee ging Danjuma clubicoon Joseba Llorente voorbij als recordhouder aantal doelpunten in de CL voor De Gele Onderzeëer.

Villareal houdt Bayern Munchen in bedwang. Een prachtige odd van 4.33

Scoort Danjuma tegen Bayern München?

  • Ja
  • Nee
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie