‘Feyenoord-drama door Ajax: bizar!’

Foto: ‘Feyenoord-drama door Ajax: bizar!’

De verwachting is toch wel dat oefenmeester Erik ten Hag Ajax in de aankomende zomer achter zich laat voor een Europese topclub. Vervolgens moeten de Amsterdammers op zoek naar een nieuwe coach, waarbij Feyenoord-trainer Arne Slot in beeld kan komen.

In het voetbalpraatprogramma werd hij gevraagd naar een eventueel vertrek uit De Kuip, dat hij niet helemaal wilde uitsluiten: “Honderd procent zeker? Dat zijn moeilijke uitspraken om te doen. Twee jaar geleden dacht ik ook honderd procent zeker te weten dat ik het seizoen bij AZ zou afmaken. En dat liep ook anders. Maar niemand hoeft bang te zijn dat ik met een andere club zal praten zolang mijn contract nog doorloopt.”

Over een eventuele overstap naar de ArenA zei hij vervolgens: “Nee, daar zou ik me op dit moment geen enkele voorstelling van kunnen maken. Eigenlijk is dat ook een hele rare vraag aan een trainer die nog een tweejarig contract bij Feyenoord heeft, terwijl de andere trainer bij Ajax supersuccesvol is.”

‘Hij maakt zich compleet belachelijk’

Valentijn Driessen reageert in de podcast Kick-off: “Hij gaf wel een bepaalde opening, maar ik denk dat als deze man naar Ajax gaat, hij zich volstrekt belachelijk maakt.” Ook zijn collega Mike Verweij hoorde Slot de pikante ‘transfer’ niet ontkennen: “Dat zei hij volgens mij niet. Hij zal niet met een andere club gaan praten? Nee, dachten ze bij AZ ook…” De twee zouden het regelrecht bizar vinden als het wél van een overstap komt.

Hugo Borst liet eerder over het onderwerp weten: “Of Ajax het aan zou durven met Slot? Volkomen schijt aan. Natuurlijk. Als je Berghuis weghaalt bij Feyenoord, waarom zou je dan de trainer niet weghalen?”

Verdien 9 keer je inleg als Feyenoord de Conference League wint!

Inderdaad bizar als dit gebeurt?

  • Ja
  • Nee
811+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie