Aanstelling Overmars zorgt voor volgende klap Antwerp

Foto: Aanstelling Overmars zorgt voor volgende klap Antwerp

Antwerp verraste maandag vriend en vijand door Marc Overmars, amper anderhalve maand geleden van zijn voetstuk gedonderd bij Ajax, voor te stellen als nieuwe directeur voetbalzaken. Terwijl de buitenwereld het opportunisme van de Great Old massaal afkeurde, blijkt ook die eerste partij niet helemaal opgezet met de stunt. 

Eerder op de dag werd namelijk bekend dat Select Group haar partnership met Antwerp niet wenst voort te zetten. De sponsor kan zich niet identificeren met de waarden en normen die worden uitgedragen door de benoeming van Overmars, en was bovendien van mening dat de Nederlander tijdens zijn officiële persvoorstelling allerminst positief voor de dag kwam. Een beslissing die nu bijval krijgt van het Antwerpse havenbedrijf Descroes. 

Na drie jaar trekken ook zij de stekker uit de samenwerking. “We hebben deze ochtend aan Antwerp laten weten dat we het contract stopzetten. We willen een duidelijk signaal geven dat we niet denken als het Antwerp-bestuur. We hebben op dit moment nog een overeenkomst van twee jaar met de club. Maar zelfs al leggen zij een boete op voor het verbreken van ons contract, dan nog houden wij het been stijf”, klinkt het met forse taal tegenover Het Laatste Nieuws

Bal aan het rollen

Hoewel beiden niet tot de hoofdsponsors behoren op de Bosuil – in tegenstelling tot pakweg Heylen Vastgoed, dat meteen na het nieuws voorzichtig reageerde – lijkt het startschot zo gegeven voor diverse geldschieters om zich terug te trekken. Paul Gheysens ziet het ongetwijfeld met lede ogen aan. Hoewel enige imagoschade wellicht wel was ingecalculeerd bij de gewaagde keuze voor Overmars, dreigt de bal immers alsmaar meer aan het rollen te gaan.

Wint Antwerp volgende week bij Leuven? 2.15x je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Snap je dat sponsors opstappen?

  • Zeker wel
  • Beetje overdreven
169+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie