‘Neymar-schandaal: komt zo goed als dronken bij PSG’

Foto: ‘Neymar-schandaal: komt zo goed als dronken bij PSG’

In Frankrijk nemen de twijfels over de mentaliteit die Neymar Jr bij Paris Saint-Germain vertoond steeds verder toe. Journalist Daniel Riolo gaat wel heel ver in de wilde verhalen rondom de Braziliaanse sterspeler.

“Neymar traint nauwelijks en komt in beschonken toestand aan bij de club alsof hij elk moment dronken kan worden”, vertelt Riolo in het tv-programma After Foot van RMC Sport. “Fans van Paris Saint-Germain geven niets om de capriolen van Neymar of zijn Netflix-documentaire. Ze moeten zijn contract ontbinden en hem laten gaan. Hij berokkent veel schade aan de club. Laat hem gaan, hij verpest de club.”

Afgelopen weekend verloor PSG nog met 3-0 bij AS Monaco, na eerder ook al te zijn uitgeschakeld in de Champions League. Riolo: “Het is geen club meer. Er is geen rode draad meer. De coach bestaat niet meer, de voorzitter heeft geen woord meer gezegd. Het is een ramp, de duimschroeven hadden moeten worden aangedraaid. Niets. Noch Leonardo (sportief directeur, red.), noch Nasser Al-Khelaifi (voorzitter, red). Niets. Een totale nederlaag. Er is een totale breuk met de club en de kleedkamer.”

Jerome Rothen

Ook oud-speler Jerome Rothen haalt bikkelhard uit naar alles en iedereen rondom PSG. “Natuurlijk kan je in een groep van 25 spelers niet bevriend zijn met iedereen, maar je moet wel met elkaar communiceren in de kleedkamer. Maar ze praten niet met elkaar. Er is geen leider, iemand die de anderen toespreekt en de neuzen weer de juiste kant op krijgt, want het kan ze niet schelen.” Vorige week bracht L’Equipe al naar buiten dat er bij de spelers onderling een bom zou zijn ontploft in de kleedkamer.

Op PSG inzetten doe je bij bet365!

PSG moet Neymar komende zomer van de hand doen

  • Eens
  • Oneens
106+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie