‘Ajacied heeft transfer verpest in Klassieker’

Foto: ‘Ajacied heeft transfer verpest in Klassieker’

René van der Gijp denkt dat Antony een eventuele megatransfer in de zomer verpest heeft met zijn gedrag in de voorbije Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (3-2). De Braziliaan kreeg zijn tweede gele en dus een rode kaart na een hoop theater…

Bij Vandaag Inside zegt Gijp: “Stel dat wij samen op de tribune zitten als scout van Manchester City of Liverpool… En we zitten naar Antony te kijken, wat denk je dat we zouden zeggen als we op maandag terugkomen?” Die vraag beantwoordt hij zelf: “Die nemen we niet. Dit zie je toch een Serge Gnabry, Leroy Sané of Mohamed Salah niet doen? Dan kun je wel zeggen: hij is jong, maar het kan ook nóg gekker worden.”

Wim Kieft haakt in: “Zo jong is hij ook niet meer, want hij doet dit al twee jaar. Zo’n jongen is ook niet door een coach te dimmen, uiteindelijk. Ten Hag gaat natuurlijk nooit zeggen dat Antony zich als een idioot gedraagt, maar dat denkt hij wel. In het algemeen wordt dit gedrag aangepakt in de kleedkamer, dan zegt iemand: hey, wat ben jij nou allemaal aan het doen?”

Dusan Tadic

Johan Derksen vindt dat Dusan Tadic als aanvoerder het slechte voorbeeld geeft: “Tadic komt tempo tekort, die loopt op zijn laatste benen, en hij wordt steeds irritanter en vervelender.” Kieft is het daar niet helemaal mee eens: “Tadic was wel bepalend, Johan, met die rake vrije trap en die voorassist naar Nicolás Tagliafico. Feyenoord werd natuurlijk ook vermoeid, maar na het inbrengen van Tagliafico en hoe Tadic opstond… provoceren, en zo, maar ze trekken toch die wedstrijd naar zich toe. Ze hebben wel echt die wedstrijd uit het vuur gesleept.” Gijp heeft het laatste woord: “En Tadic gaf ook nog een geweldige voorzet waar Brian Brobbey uit moest scoren.”

Verdien 1.80 keer je inleg als Ajax de nul houdt in Groningen!

Ben jij het met Gijp eens?

  • Ik wel
  • lk niet
1084+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie