Na Benítez ook onvrede bij supporters over beoogde opvolger

Foto: Na Benítez ook onvrede bij supporters over beoogde opvolger

Als het aan de Everton-supporters ligt wordt Vítor Pereira niet de opvolger van de ontslagen Rafael Benítez. Zij willen veel liever Frank Lampard als nieuwe manager en laten dat duidelijk blijken.

Afgelopen zomer was er ook al veel ophef over de vacante trainerspositie bij The Toffees. Een groot deel van de aanhang maakte duidelijk dat de oud-manager van rivaal Liverpool niet welkom was, maar de clubleiding haalde de Spanjaard toch binnen. Zonder succes: Everton staat momenteel slechts zestiende in de Premier League en ontsloeg Benítez op 16 januari.

‘Pereira OUT, Lampard IN’

In de zoektocht naar een nieuwe coach werden de namen van Wayne Rooney, Frank Lampard, Roberto Martínez en Vítor Pereira genoemd, waarbij laatstgenoemde de beste papieren lijkt te hebben. In antwoord daarop bekladden een aantal fans een muur vlakbij Goodison Park met de tekst ‘Pereira OUT, Lampard IN’. Pereira is daardoor geraakt. “Dat doet pijn. Dit is de eerste keer in mijn carrière dat ik zoiets meemaak. Ze kennen me waarschijnlijk niet zo goed. Ze weten niet wat ik gedaan heb, hoe ik ben als mens en hoe mijn cv eruit ziet. Ik wil alleen voor positiviteit zorgen bij deze grote club”, liet hij weten aan Sky Sports.

Ondanks het weinig warme welkom denkt de oud-trainer van onder meer Fenerbahçe en FC Porto over zijn mogelijke nieuwe job. “In een gesprek met eigenaar Farhad Moshiri heb ik ze voorgesteld wat voor voetbal ik graag zou zien op Goodison Park. Ik wil wedstrijden met een hoge intensiteit zien, waarin we druk zetten en veel de bal hebben. We moeten de spelers weer zelfvertrouwen geven. Moshiri reageerde daar enthousiast op.”

Zie je Everton degraderen? Pak 5.5x je geld bij bet365!

Logische reactie van de supporters?

  • Ja, als ze een andere manager willen…
  • Nee, dit doe je niet
29+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie