Tagliafico kan seizoen afmaken in Barcelona

Foto: Tagliafico kan seizoen afmaken in Barcelona

Nicolás Tagliafico hoopt het seizoen af te maken bij FC Barcelona. Ajax is echter niet happig om mee te werken aan deze deal.

Barça wil de Argentijnse linksback voor de rest van het seizoen huren, weet Voetbal International. De Amsterdammers liggen echter dwars en willen Tagliafico niet laten gaan. Een huurdeal is zeker niet bespreekbaar, liet Marc Overmars eerder al aan Napoli en Olympique Marseille weten.

De international hoopt echter dat Ajax alsnog overstag gaat. “Wij willen hem niet laten gaan”, zei Erik ten Hag afgelopen vrijdag nog. “Ik zal er zeker voor vechten om hem te behouden. Met hem erbij hebben we zeven volwaardige verdedigers. En op het moment dat hij zal gaan, dan wordt de spoeling heel dun.”

Professionaliteit

“Ik merk zeker wel dat het ook voor hem van belang is dat hij ook aan spelen toekomt, maar soms kom je door bepaalde omstandigheden in die situatie, en dan zal je ook een bepaalde professionaliteit moeten betrachten. Dat laat hij ook altijd zien”, besluit de oefenmeester.

Daley Blind en Lisandro Martínez zorgen ervoor dat Tagliafico weinig in het stuk voor komt. Hij is echter voor Ten Hag de ideale man om achter de hand te houden, mocht er iets met diens concurrenten gebeuren. 

Stunt Ajax met de CL-zege? Liefst 15x je geld!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet Ajax meewerken?

  • Ja, gun die jongen dat
  • Nee, verhuur schiet niet op
313+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie