‘Krankzinnig bedrag voor Sven Botman’

Foto: ‘Krankzinnig bedrag voor Sven Botman’

Het moet raar lopen wil de toekomst van Sven Botman níét in de Premier League liggen. Newcastle United zet namelijk alles op alles om de jonge centrumverdediger over te nemen van Lille OSC. The Magpies gaan hoogstwaarschijnlijk een fortuin voor hem betalen.

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend: “Na een roerige zomerse transferwindow staat Sven Botman wederom in de schijnwerpers. Newcastle United, dat na de recente overname door een investeringsfonds uit Saoedi-Arabië flink in de slappe was zit, is bij Botmans club Lille OSC aan het bieden geslagen op de jonge verdediger uit Badhoevedorp. Vrijdagochtend werd Kieran Trippier, overgenomen van Atlético Madrid, als eerste versterking gepresenteerd op St. James’ Park. Botman moet volgens de aanzwellende geruchten de volgende aankoop worden.”

45 à vijftig miljoen

Naar verluidt probeerden The Magpies het eerst met een bod van veertig miljoen euro, toch geen kattenpis, maar dat werd naar de prullenmand verwezen door Lille. De Engelse pers weet echter dat de Saoedi’s van Newcastle metéén een nieuwe bieding uitgebracht hebben. Volgens het boulevardblad The Sun moet de Premier League-laagvlieger hoogstwaarschijnlijk 45 tot wel vijftig miljoen euro aftikken voor zijn target, maar dat lijkt nog te gaan gebeuren ook.

Niet zo heel lang geleden was Botman nog overbodig bij Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars besloot hem voor acht miljoen euro aan Lille te verkopen en in de Ligue 1 groeide hij al snel uit tot een revelatie. Toch is het best veilig om te stellen dat hij nu wel héél veel kost…

Verdubbel je inleg als Newcastle United van Watford wint!

Bizar bedrag?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
406+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie