‘Xavi Simons maakt verrassende transfer’

Foto: ‘Xavi Simons maakt verrassende transfer’

Het contract van het Nederlandse talent Xavi Simons bij zijn werkgever Paris Saint-Germain loopt in de aankomende zomer af en de jonge middenvelder lijkt niet bereid te zijn om dit te verlengen. Een (kosteloze) transfer ligt voor de hand…

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

En volgens het medium The Daily Record ziet het ernaar uit dat de jongeling een verrassende overstap gaat maken. Het Schotse Rangers FC van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst zou namelijk verreweg de beste papieren hebben om hem vast te leggen. Naar verluidt is de club uit Glasgow zelfs al in gesprek met zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van Simons behartigt, en in het Ibrox Stadium zou er al een voorcontract klaarliggen voor de jeugdinternational van Oranje.

Eerder konden we nog iets lezen over een mogelijke terugkeer naar FC Barcelona, de club waar Simons lang in de jeugd speelde, maar wat dat betreft is het stilletjes geworden. Het lijkt er dus op dat Rangers écht op pole-position ligt voor het PSG-talent.

Ajax?

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf spoorde Ajax onlangs aan om zich ermee te bemoeien: “Dat zou een hele logische keuze zijn, als ze daarmee bezig zijn. De vader van Simons is heel lang trainer geweest in de jeugd bij Ajax. Die jongen is van Barcelona naar PSG gegaan en komt er daar niet aan te pas. Wat is dan een goed alternatief voor die jongen, die ook in de Nederlandse jeugdelftallen speelt? Dan wil je denk ik wel bij Ajax aansluiten.”

“Er zijn veel meer kapers op de kust”, ging de verslaggever verder met zijn verhaal. “Ik las het lijstje met geïnteresseerde clubs. Er zitten wel meer clubs achter Simons aan, dus of het gaat lukken weet ik niet. Dat het een groot talent is, staat buiten kijf.”

Verdien 2.50 keer je inleg als Rangers de Schotse cup wint!

Moet hij Rangers kiezen?

  • Ja
  • Nee
875+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie