‘Feyenoord moet vol inzetten op Slot-stunt’

Foto: ‘Feyenoord moet vol inzetten op Slot-stunt’

Feyenoord sloot de eerste seizoenshelft af met een overtuigende 0-3 zege bij sc Heerenveen, waardoor de Rotterdammers als nummer drie van de Eredivisie bij het kerstdiner mogen aanschuiven. Het gat met koploper PSV is slechts vier punten. Een uitstekende prestatie, zo vindt oud-trainer Rob Jacobs.

“Ik kan me niet herinneren dat een eerste helft van Feyenoord zo goed was. Arne Slot doet weinig fout. Het wordt tijd dat het contract van Slot wordt opengebroken bij Feyenoord”, doet Jacobs een wilde suggestie, in de studio van RTV Rijnmond. Slot kwam pas een half jaar geleden over van AZ en tekende tot medio 2023.

Het middenveld vindt Jacobs met Orkun Kökçü, Fredrik Aursnes en Guus Til erg goed staan. “Maar stel dat Joey Veerman van sc Heerenveen overkomt, waar moet Alireza Jahanbakhsh dan gaan spelen? Het wordt dan een hele puzzel.” Ook voor huurling Reiss Nelson ziet de analist geen toekomst bij Feyenoord weggelegd. “Marouan Azarkan, die aan Excelsior is verhuurd, is zelfs beter dan Nelson.”

Twijfels over Veerman

Tot slot zet de aangeschoven Thomas Verhaar (oud-spits van onder meer Sparta en Excelsior) zijn vraagtekens bij de mogelijke komst van Veerman. “Hij is dit seizoen niet geweldig. Daar moet je goed over nadenken.” Al erkent Verhaar wel dat het ‘handig is’ om een extra middenvelder achter de hand te hebben, Slot zijnde.

Wint Feyenoord dit seizoen de landstitel? Pak 11 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Feyenoord moet nu al verlengen met Slot

  • Eens
  • Oneens
325+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie