Driessen weet al wie Kökçü op moet volgen bij Feyenoord

Foto: Driessen weet al wie Kökçü op moet volgen bij Feyenoord

Feyenoord sloot de eerste seizoenshelft deze week af met een 0-3 zege bij sc Heerenveen. Journalist Valentijn Driessen was erg onder de indruk van de Rotterdammers.

“Het was een hele overtuigende overwinning. Zeker na die rampweek met een gelijkspel tegen Groningen en uitschakeling tegen FC Twente en verlies tegen Ajax. Marcos Senesi liet zich eindelijk weer eens van een positieve kant zien. Het was een hele overtuigende overwinning. Ze staan drie punten achter op Ajax en vier op PSV, die kunnen echt wel eens gaan meedoen om de titel”, vertelt Driessen in De Telegraaf.

Joey Veerman

Driessen stak verder de loftrompet uit voor Marcos Senesi, die zich in het bijzonder goed herpakte na een zware week. Over Joey Veerman, op wie Feyenoord naar verluidt een bod heeft gedaan, zegt de chef sport: “Je moet je altijd verbeteren. De standaard moet altijd zijn je beste spelers behouden en daarboven nog betere halen. Dat willen ze nu met Joey Veerman doen.”

“Ik denk dat het ook te maken heeft met Orkün Kökcü: daar kunnen ze waarschijnlijk eind van het jaar een behoorlijke transfersom voor ontvangen. Dat is toch een Turks international en hij doet na de winter mee aan de Conference League. Je heb een opvolger nodig en dat kan Veerman zijn”, aldus Driessen tot slot.

Wint Feyenoord dit seizoen de landstitel? Pak 11 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Veerman zou een goede opvolger zijn van Kokcu

  • Eens
  • Oneens
169+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie