‘Arne Slot laat Feyenoord-fans schrikken’

Foto: ‘Arne Slot laat Feyenoord-fans schrikken’

Begin januari gaat de winterse transferwindow van start. Het lag in de lijn der verwachting dat Feyenoord zich zou gaan versterken, maar trainer Arne Slot lijkt sceptisch over mogelijke versterkingen.

Op de persconferentie ging Slot dinsdag in op de mogelijke transfers bij Feyenoord: “Natuurlijk heb je wel eens momenten dat je met Frank (technisch directeur Frank Arnesen, red.) over zaken spreekt, maar ik denk ook dat we in een hele onzekere tijd leven. We hoopten met z’n allen dat morgen onze laatste wedstrijd zonder publiek zou zijn. Inmiddels heb ik daar wel grote twijfels over en zou het nog wel eens langer kunnen duren.”

“Dat is voor alle clubs heel vervelend. Voor Feyenoord geldt wel dat het ons heel veel geld kost om in een lege Kuip te spelen”, zo weet Slot. Het beperkte transferbudget zou daardoor kunnen verdampen. Voor de trainer is dat ook reden om op dit moment een streep te zetten door uitgaande transfers. “Op dit moment zit ik er niet aan te denken om heel veel spelers te laten gaan. Er zijn wel één of twee spelers waarbij we open zouden kunnen staan voor een vertrek.”

Reserves

“Zelfs daar moeten we dan heel kritisch naar kijken”, vervolgt Slot. “Met Kökcü, Til, Aursnes en Toornstra wordt de speeltijd op het middenveld tussen die vier verdeeld. Stel dat er iets met één van die vier gebeurt, dan is bijvoorbeeld Mark Diemers de eerstvolgende in de rij. Dan kunnen we niet zomaar een speler verhuren of verkopen als we daar geen vervanger voor hebben. Dat is de realiteit van Feyenoord dit seizoen.”

Diallo 

Volgens Feyenoord Transfermarkt zou de komst van Manchester United-aanvaller Amad Diallo van de baan zijn. Slot: “Oh, dat wist ik niet eens. Dat zegt dan misschien iets over hoe ik daar mee bezig ben. Dus dat zegt misschien ook iets over onze interesse in hem. Op dit moment, moet ik er dan achteraan zeggen.”

Wint Feyenoord in Heerenveen? Win 1.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Komt er versterking?

  • Ja, één nieuwe speler
  • Ja, meerdere spelers
  • Nee
678+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie