‘Veronica Inside-team doet verrassend belletje’

Foto: ‘Veronica Inside-team doet verrassend belletje’

Veronica Inside is druk bezig om een nieuw team samen te stellen voor de dagelijkse talkshow in 2022. Hierbij is inmiddels ook Angela de Jong, televisierecensente en columniste voor het Algemeen Dagblad, benaderd.

De Jong onthulde vrijdag in haar krant dat Talpa geen persberichten meer naar het AD stuurt. “De reden: er worden in de krant, op deze site en in bijbehorende Media Podcast te veel kritische noten gekraakt over de fantastische programma’s van SBS 6, Net 5 en Veronica. Dat zint de heren niet.”

Daar voegt de vrouw met de stevige pen aan toe: “Ik snap dat u als lezer nu hete tranen plengt – geen Gordon meer op de site, wat nu? – maar ik moest erom grinniken. Wat denken ze nou? Dat dit de manier is? Maak gewoon betere programma’s dan de baggershows die nu de zender vullen, dan volgen de lovende stukjes vanzelf.”

“Ik vind het een gotspe dat het ene mediabedrijf, dat nota bene VI uitzendt, een boycot afkondigt tegen het andere mediabedrijf. Maar Talpa/SBS doet maar lekker wat ze niet laten kan. Het mooiste was echter dat gisteren, vlak nadat de boycot was afgekondigd, mijn telefoon ging. De eindredacteur van VI Vandaag, de nieuwe dagelijkse show van Gijp, Genee en Derksen op SBS. Of ik ervoor voel om aan te schuiven?”, aldus De Jong.

VI Vandaag komt vanaf januari dagelijks op televisie. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp krijgen hierbij ondersteuning van roulerende gasten. 

Wedden op Eredivisie-duels? Win fraaie bedragen via bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat u kijken vanaf januari?

  • Ja
  • Nee
162+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie