‘Twente stunt met komst Grieks international’

Foto: ‘Twente stunt met komst Grieks international’

FC Twente is geïnteresseerd in Manolis Saliakas. De Tukkers willen zich dolgraag versterken met de Griekse rechtsback van PAS Giannina. 

Dat meldt Sport24 uit Griekenland. De 25-jarige verdediger heeft bij zijn club een aflopend contract. Volgens de berichtgeving kijkt Jan Streuer naar de mogelijkheid om Saliakas komende winter al te strikken. Mocht dat niet lukken komt het vermoedelijk van een zomerse transfer. In dat geval hoeft de huidige nummer vijf van de Eredivisie geen transfersom te betalen.

Twente houdt Saliakas nauwlettend in de gaten. Naar verluidt mist het scoutingsteam nauwelijks een wedstrijd van PAS Giannina. Zo heeft de club een goed beeld gekregen en men zal met interesse aankomende toppers tegen PAOK Saloniki en Panathinaikos volgen. In Enschede moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Giovanni Troupée.

International

Saliakas debuteerde deze zomer voor de Griekse nationale ploeg. Bondscoach John van ‘t Schip, die Griekenland gaat verlaten, liet de vleugelverdediger in de oefeninterland tegen België (1-1) debuteren. Het ging om een invalbeurt van tien minuten, drie maanden later speelde Saliakas tegen Zwitserland (2-1 nederlaag) nog net iets langer mee. De laatste zes interlands zat hij telkens bij de selectie, maar kwam niet in actie. Twente zal ongetwijfeld bij Van ‘t Schip – die een verleden kent in de Grolsch Veste – hebben geïnformeerd over het transfertarget.

Stunt Twente tegen Feyenoord woensdag? Vier keer je inzet bij bet365!

Een stunt als Twente dit lukt?

  • Ja, lijkt me zeker
  • Nou, dat valt nog af te wachten..
47+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie