“Alleen voor een superaanbieding laat ik AZ achter me”

Foto: “Alleen voor een superaanbieding laat ik AZ achter me”

Owen Wijndal is toch wel een beetje ‘de laatste der Mohikanen’ bij AZ. Calvin Stengs, Myron Boadu en Teun Koopmeiners vertrokken in de voorbije zomer immers naar respectievelijk OGC Nice, AS Monaco en Atalanta Bergamo.

Desondanks steekt het de linksback niet dat hij nog in het AFAS Stadion speelt. In gesprek met het dagblad Trouw vertelt hij vandaag: “Laat dat duidelijk zijn. Ik vond en vind het prachtig voor m’n vrienden, heb nog bijna dagelijks contact met Calvin, Myron en Teun, maar ik ben er ook trots op dat ik nu als 22-jarige aanvoerder ben van AZ, dat is toch ook mooi.”

Wijndal is met de clubleiding van de Alkmaarders in onderhandeling over een contractverlenging: “We zijn in conclaaf over een vernieuwd contract, dat zijn goeie gesprekken. Want nogmaals, ik hoef niet weg bij deze club. Alleen voor een superaanbieding laat ik AZ achter me. Dat verdient deze club en dat verdien ik.”

Transfer naar Ajax?

Mario Been zei onlangs over de linksback: “Owen Wijndal groeit steeds meer naar zijn oude niveau toe, na zijn blessure en allerlei transferperikelen. Ik zou zeggen: dat is er één voor Ajax. Dat meen ik echt. Het lijkt een probleem dat AZ niet aan Ajax wil verkopen, maar dat vind ik onzin. Als ze gewoon het gewenste bedrag krijgen, dan mag het toch ook Ajax zijn?”

Wint AZ van Randers FC in de Conference League? Je kunt je inleg verdubbelen!

Moet hij bij AZ vertrekken?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
161+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie