Malacia kritisch op eigen prestaties: “Dat moet eruit”

Foto: Malacia kritisch op eigen prestaties: “Dat moet eruit”

Heel overtuigend was het niet, maar Feyenoord wist woensdagavond in De Kuip toch drie punten te pakken tegen Heracles Almelo (2-1). Tyrell Malacia stond symbool voor de wisselvalligheid in het team: de linksback was regelmatig slordig in de passing, maar tevens ook ijzersterk verdedigend en dreigend in offensief opzicht.

Van tevoren weet je wat er op het spel staat en na Twente weet je dat je nu gewoon drie punten moet pakken en het is goed dat we dat vandaag gedaan hebben”, liet Malacia weten voor de camera van FeyenoordTV. “Je ziet dat we gewoon lekker in de wedstrijd zaten, de kansen waren er, dus hoop je dat die valt en dan moet je er gewoon overheen klappen.” 

Heracles-speler Ismail Azzaoui leek een horrorblessure op te lopen na een ogenschijnlijk onschuldig duel met de 22-jarige Rotterdammer. “Ik hoorde hem wel schreeuwen, maar er gebeurde niks. Dus ik dacht ‘er zal vast niks aan de hand zijn’. Daarna draaide ik om, zag dat het mis was en liep ik weg van de situatie. Het is heel erg wat er gebeurt, dat gun je niemand. Ik hoop ook dat-ie heel snel kan herstellen hiervan, maar je moet snel de knop omzetten, want de wedstrijd gaat gewoon verder.”

Slordig

De ploeg van Arne Slot hield vertrouwen in een goede afloop, ondanks dat niet alles verliep zoals gewenst. “Het moet gewoon en je weet natuurlijk ook waarvoor je speelt, dus als je 2-1 voorstaat weet je dat zij heel veel gaan forceren. Ik weet dat ik zo nu en dan slordig was en dat moet eruit.” 

Een goal van Malacia tegen Fortuna levert negen keer je inzet op. Profiteer bij bet365!

Is Malacia te slordig om echt door te stoten naar de top?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, dat gaat er ook wel uit
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie