‘Schade horrorblessure Heraclied Azzaoui bekend’

Foto: ‘Schade horrorblessure Heraclied Azzaoui bekend’

Gisteren werd de Kuip opgeschrikt door een vermoedelijke horrorblessure van Ismaïl Azzaoui, die na een duel in de 24ste minuut door zijn knie leek te klappen. Na minutenlange behandeling werd hij met een brancard van het veld gedragen in Rotterdam.

Azzaoui heeft al twee keer eerder een zware kruisbandblessure gehad in zijn nog prille carrière, en alles wijst erop dat dit nummer drie is. Er wordt gevreesd dat het daarmee einde seizoen is voor de Belgische aanvaller van Heracles, dat uiteindelijk een 0-1 voorsprong weggaf en met 2-1 verloor van Feyenoord.

Grote shock in De Kuip

Zowel spelers van Heracles als van Feyenoord reageerden gelijk geschrokken op het incident. “Er ging een schok door het elftal. De jongens waren van slag, en dat zag je ook in de fase daarna tot aan de rust”, merkt trainer Frank Wormuth na afloop op, bij de TC Tubantia.

“We hebben het daar in de rust ook over gehad. Ik heb gezegd: hoe lastig ook, maar jongens vergeet het. We kunnen hier niets meer aan doen, en houd je aan je taken. Dat hebben ze in de tweede helft goed omgezet, want ik vond dat we prima speelden”, vervolgt de Duitse coach. “We zijn met Azzaoui onze tweede creatieve speler (na Rai Vloet, red.) kwijt. We hebben dit seizoen geen geluk, je kunt ook zeggen: we hebben veel pech.”

Maak een account aan bij bet365 en gok op Feyenoord en/of Heracles!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie