“We deden het óók tegen Atlético Madrid”

Foto: “We deden het óók tegen Atlético Madrid”

Gernot Trauner transfereerde in de zomer van het Oostenrijke LASK Linz naar de traditionele Eredivisie-topclub Feyenoord en in Rotterdam is hij al niet meer weg te denken uit het hart van de verdediging. Dat is bijzonder snel gegaan.

Onlangs kreeg de stopper nog complimenten van niemand minder dan Willem van Hanegem, en in het Algemeen Dagblad reageert hij: “Ik krijg vast niet alles mee. Maar dat de mensen en zeker oud-spelers content zijn met mijn spel, dat is mooi om te horen. Ik loop al een tijdje mee, ik weet ook dat het na twee mindere wedstrijden al kan omslaan, maar dat het de mensen bevalt hoe ik verdedig en probeer op te bouwen, dat ervaar ik als een compliment.”

Trauner vindt het zelf ook opvallend dat hij zo snel aan wist te haken: “Maar meer nog dat wij de verandering van spelsysteem tussen Feyenoord in het verleden en Feyenoord onder der Arne zo snel oppikten. Dat kost veel energie en tijd, maar we boekten meteen mooie resultaten, met zelfs een ticket voor de knock-outfase van de Conference League. Dat ik snel aanpikte was lekker, maar het is zeker niet zo dat het niveau van de Eredivisie dat makkelijker heeft gemaakt. 

Oefenduel met Atlético

“Ik vind dat er hier veel kwaliteit rondloopt”, stelt de Oostenrijker. “Bovendien, we deden het ook tegen Atlético Madrid. Dat was weliswaar een oefenwedstrijd, maar na afloop zag je volgens mij goed dat Atlético echt niet naar Rotterdam was gekomen om te verliezen.”

Wint Feyenoord de Conference League? De quotering is liefst 17.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Goede verdediger?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie