Slot over titelkandidaat Feyenoord: “Het is een compliment”

Foto: Slot over titelkandidaat Feyenoord: “Het is een compliment”

Feyenoord heeft nog altijd het minste aantal verliespunten van de eredivisieclubs. Volgens Arne Slot betekent dat niet direct dat de Rotterdammers de landstitel winnen, maar hij acht zijn ploeg daar zeker toe in staat.

De ploeg van Slot is bezig aan een geweldig jaar. Waar het team van Dick Advocaat afgelopen seizoen nog verdedigend speelde en weinig hoogstaand voetbal liet zien, toont de huidige oefenmeester met Feyenoord aan dat het goed mee kan in de eredivisie. Zo won Feyenoord in het uitduel met PSV nog met 0-4.

Slot nam na de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) het woord ‘mede-titelkandidaat’ in zijn mond, waarmee mensen suggereerden dat de trainer zijn ploeg zag als kandidaat. “Ik wilde vooral iets over Zwolle zeggen en gebruikte het woord titelkandidaat. Maar het is een compliment voor Feyenoord denk ik dat we kunnen worden vergeleken met Ajax en PSV, zeker omdat we pas vijf maanden met elkaar bezig zijn”, stelt de oefenmeester tijdens de persconferentie.

Conference League

De Rotterdamse club gaat deze week voor de Conference League op bezoek bij Slavia Praag. Feyenoord plaatste zich inmiddels al voor de volgende ronde van het toernooi, maar kan tegen de Tsjechen nog wel de eerste plaats in de groep veiligstellen. Het zou betekenen dat de club na de winterstop tegen een mindere tegenstander uitkomt.

Wint Feyenoord dit jaar de Conference League? Profiteer van een odd van 13.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is Feyenoord een serieuze kandidaat voor de landstitel?

  • Ja, zeker
  • Nee, ik vind van niet
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie