‘Feyenoord-mislukking verlaat Kuip op huurbasis’

Foto: ‘Feyenoord-mislukking verlaat Kuip op huurbasis’

FC Volendam wil Francesco Antonucci opnieuw huren. De Belgische middenvelder speelt momenteel geen rol in de hoofdmacht van Feyenoord.

Doordat de 22-jarige aanvallende middenvelder er in Rotterdam niet aan te pas komt, ziet de Keuken Kampioen Divisie-club zijn kans schoon. Volgens Volendam Inside mikt de ploeg van Wim Jonk in januari op een huur van anderhalf seizoen. Feyenoord leek afgelopen transferperiode ook al open te staan voor een verhuur, aangezien Antonucci tussen wal en schip dreigde te raken.

Volendam huurde Antonucci in 2019 al van AS Monaco, waar hij niet wist door te breken. In het vissersdorp maakte de jeugdinternational dusdanig veel indruk dat Feyenoord hem een jaar later voor ruim twee miljoen euro vastlegde. Om ervaring op te laten doen vond Antonucci weer onderdak bij Volendam.

Lastige situatie in Rotterdam

Het verblijf bij Feyenoord is tot dusver een behoorlijke mislukking. Hij viel enkel kort in tegen FC Drita, waarna de Belg geblesseerd raakte. Daarnaast past hij niet in het huidige voetbal dat trainer Arne Slot graag wil spelen. “Hij heeft wat dat er gaat wel een aardige achterstand op de rest van de groep die al constant in een soort ritme zit”, zei de oefenmeester eerder over de fitheid van Antonucci. Recent maakte de spelmaker wel zijn rentree voor de Onder-21 ploeg. Een terugkeer bij het eerste lijkt vooralsnog niet aan de orde.

Verovert Feyenoord de landstitel! Pak 13x je inleg op bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord akkoord gaan?

  • Ja, is het beste
  • Nee, dat schiet niet op
295+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie