‘Toptransfer brengt Ihattaren terug in Eredivisie’

Foto: ‘Toptransfer brengt Ihattaren terug in Eredivisie’

Mohamed Ihattaren keert mogelijk snel terug in de Eredivisie. Volgens Il Corriere dello Sport heeft Feyenoord belangstelling voor de veelbesproken middenvelder.

Ihattaren had afgelopen zomer ook al de mogelijkheid om in Nederland te blijven. Voetbal International onthulde deze week in een analyse dat zaakwaarnemer Mino Raiola die optie voorstelde, maar in dat stadium had hij naar verluidt geen trek in bijvoorbeeld Feyenoord. Een half seizoen later lijkt dat wél een serieuze optie te zijn.

Ongelukkig

Ihattaren zou doodongelukkig zijn in Italië. Juventus haalde hem op 31 augustus op bij PSV en verhuurde hem meteen door aan Sampdoria, maar voor de club uit Genua speelde hij nog geen minuut. De middenvelder arriveerde met overgewicht en in de periode daarna zou het helemaal fout zijn gelopen.

Ihattaren wil naar verluidt zo snel mogelijk vertrekken uit Italië. De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat Feyenoord het graag wil proberen met de oud-PSV’er. Naar verwachting wil Feyenoord Ihattaren op huurbasis inlijven, maar daarvoor is dus wel de hulp van Juventus én Sampdoria nodig.

De middenvelder lijkt verder te gaan zonder Raiola als zaakwaarnemer. Volgens Italiaanse media staan andere makelaars inmiddels in de rij om hem binnen te slepen.

Feyenoord landskampioen? Win zes keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord doorpakken?

  • Ja
  • Nee
4628+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie