Hazard terug naar Engeland? “Denk dat Eden dolgraag voor hém zou spelen”

Foto: Hazard terug naar Engeland? “Denk dat Eden dolgraag voor hém zou spelen”

Eden Hazard is niet bepaald bezig aan een gelukkige periode in zijn loopbaan. De aanvaller komt bij Real Madrid nauwelijks aan spelen toe en lijkt op de nominatie te staan om de stad te verlaten.

De buitenspeler kwam tweeënhalf jaar geleden voor een bedrag van meer dan 100 miljoen euro over, waardoor Real Madrid hem niet voor een appel en een ei uit de Spaanse hoofdstad wil laten vertrekken. De Europese grootmacht hoopt hem voor aardig wat geld te verkopen, al zullen niet alle clubs geïnteresseerd zijn.

Overstap naar Newcastle

Jack Wilshere is van mening dat Hazard er verstandig aan doet om Newcastle te komen versterken. De speler werkte in het verleden bij Bournemouth FC met Eddie Howe samen die sinds deze week trainer is van Newcastle United. “Hij ging geweldig met mij om. Het was lastig voor mij, omdat ik van een grote club afzakte”, vertelt hij bij Talksport.

Daarom denkt Wilshere dat het de Belgische International eveneens goed zou doen wanneer hij onder Howe komt te werken, al benadrukt hij dat zijn kwaliteiten niet te vergelijken zijn met die van de Real Madrid-speler. “Hazard is uiteraard van een ander niveau, maar ik denk dat Eden dolgraag zou spelen voor een soort manager als Eddie”

Bereikt Newcastle United dit seizoen al de top zes? Pak maar liefst 151 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Hazard naar Newcastle United gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
45+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie