Feyenoord-watcher doet voorspelling: “Ik zeg supersub”

Foto: Feyenoord-watcher doet voorspelling: “Ik zeg supersub”

Cyriel Dessers is zondag voor de derde wedstrijd op rij matchwinnaar geworden namens Feyenoord. Zijn krediet groeit in rap tempo, maar clubwatcher Martijn Krabbendam denkt niet dat zijn rol na de interlandperiode anders zal zijn.

Scoort Dessers ook in de volgende wedstrijd? Voorspel het bij bet365!

Krabbendam denkt dat Dessers als supersub een fenomeen aan het worden is. “Als jij steeds in de laatste minuut de winnende maakt, dan gaat het hard”, weet de journalist van weekblad Voetbal International. “Nu krijg je de eeuwige discussie: moet Dessers in de basis of ben je de ideale supersub? Dat is wat hem te wachten staat en wat eigenlijk al aan de gang is. Ik zeg supersub.”

“Waarom zou je dat als coach veranderen?”, vraagt Krabbendam zich af. “Slot zegt zelf ook dat hij heel tevreden is over Bryan Linssen. Het is de ideale situatie voor Feyenoord. Een spits die heel erg zijn best doet en misschien wel zijn tegenstanders kapot speelt, dan een invaller-spits die erin komt en profiteert van het harde werk en zijn waarde echt laat zien met doelpunten. Het is geen toeval als het bij Sparta gebeurt, hij in Berlijn scoort en nu tegen AZ weer. Dan doe je waarvoor je bent gehaald.”

Verrassend

De komst van Dessers zorgde voor grote verbazing bij Feyenoord. Krabbendam weet dat deze transfer onomstreden was, maar toch blijft ook hij kritisch. “Die goal tegen AZ was natuurlijk heel goed: wachten en de tegenstander door zijn benen spelen. Dat is natuurlijk gewoon kwaliteit, daarmee bewijst hij echt zijn waarde voor dit Feyenoord. Of het nu een basisspeler is waar Feyenoord de komende jaren op kan voortbouwen? Dat denk ik niet.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Eens?

  • Ja
  • Nee
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie