‘Feyenoord-spelers helemaal klaar met AZ’

Foto: ‘Feyenoord-spelers helemaal klaar met AZ’

Feyenoord leek zondagavond genoegen te moeten nemen met een punt, maar wist in blessuretijd alsnog toe te slaan tegen AZ: 1-0. Daarmee boekten de Rotterdammers een beladen triomf.

Wedden op Eredivisie-duels? Maak je account aan bij bet365!

De Telegraaf schrijft: “Emotie, vreugde én frustratie. Of misschien voelde het als de afrekening na een onterecht ontslag? De explosie op de bank van Feyenoord na de winnende goal (1-0) van supersub Cyriel Dessers vertelde véél meer dan alleen het verhaal van een verdiende, Rotterdamse zege op concurrent AZ.”

AZ besloot vorig seizoen voortijdig afscheid te nemen van Arne Slot en Marino Pusic. De reden: de hoofdtrainer én de assistent-trainer hadden besloten om ha het seizoen naar Feyenoord te vertrekken. Waar Slot zich zondagavond relatief inhield na de winnende goal, daar ging Pusic helemaal los. Hij sprong zelfs op de vierde official. “Het leek hem niet uit te maken wie er verder stond. Als Robert Eenhoorn of Max Huiberts langs de lijn had gestaan, zou hij die ook hebben besprongen”, zo weet de krant.

Rivaliteit

Ajax is natuurlijk de grote rivaal in Rotterdam, maar weet De Telegraaf: “De hele spelersgroep van Feyenoord had door wat de confrontatie tussen Feyenoord en AZ vanwege het destijds gevoelige ontslag en de bijbehorende emoties voor de coaches inhield. Daar komt nog bij dat een aantal spelers zich het afgelopen jaar heeft geërgerd aan de geluiden dat AZ Feyenoord kwalitatief voorbij zou zijn gestreefd.”

Terecht?

  • Ja
  • Nee
911+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie