‘Overlopers’ maken Feyenoord-AZ pikant

Foto: ‘Overlopers’ maken Feyenoord-AZ pikant

Morgen staan Feyenoord en AZ tegenover elkaar in de Rotterdamse Kuip en dat belooft een behoorlijk pikant duel te worden. Niet in het minst om het verleden van oefenmeester Arne Slot in het AFAS Stadion, die daar allesbehalve prettig vertrok…

Wint Feyenoord thuis van AZ? Verdubbel je inzet bij bet365!

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend in een stukje dat de krant ‘De overlopers’ noemt: “Het ontslag van Arne Slot sloeg afgelopen winter in als een bom. Nadat de in de kleedkamer populaire trainer, in het bezit van een aflopend contract, aan de AZ-directie had toegegeven in gesprek te zijn met Feyenoord, stond hij binnen vijf minuten even beduusd als stomverbaasd buiten de poort van Sportpark Kalverhoek.”

“Het stak de directie, die graag met Slot verder had gewild, niet alleen dat de kroonprins van het trainersgilde naar een concurrent verhuisde, maar dat hij intern had gezwegen over de gewraakte gesprekken met Feyenoord”, vervolgt het dagblad.

Als er één schaap over de dam is

En daar komt nog iets bij: “O ja: toen assistent Marino Pusic meldde dat hij Slot richting Rotterdam zou volgen, werd hij eveneens op non-actief gezet. Een jaar eerder was Koen Stam, oud-trainer van Jong AZ en AZ A1, het duo reeds voorafgegaan. Blijkbaar heeft Feyenoord een grotere aantrekkingskracht dan AZ. Zelfs clubarts Joost van der Hoek verruilde AZ afgelopen zomer voor Feyenoord.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Pikant?

  • Ja
  • Nee
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie