Koopmeiners kan al niet stuk bij Atalanta: “Een van de leiders van de toekomst”

Foto: Koopmeiners kan al niet stuk bij Atalanta: “Een van de leiders van de toekomst”

Teun Koopmeiners heeft zich in korte tijd al zeer geliefd gemaakt bij Atalanta Bergamo. Trainer Gian Piero Gasperini is erg te spreken over de voormalig aanvoerder van AZ.

Neemt Atalanta revanche op Man United? Op een inzet van €100 kan je bij bet365 liefst €375 pakken!

Bij La Dea moeten de aankopen vaak wennen aan de speelstijl van de club. Voor Koopmeiners was de aanpassingsperiode erg kort te noemen. Zo maakte de middenvelder vooralsnog een goede indruk en mocht hij in de laatste twee Serie A-wedstrijden de negentig minuten volmaken. Ook in de Champions League had hij tegen Manchester United een basisplaats.

Geweldige persoonlijkheid

“Hij is nog een jonge speler, maar heeft al een geweldige persoonlijkheid”, begint Gasperini vol lof tegenover Sky Sport Italia. “Zijn ontwikkeling is aanzienlijk. We verwachtten ook al veel van hem.”

De oefenmeester ziet in Koopmeiners een nieuwe sleutelspeler bij Atalanta. “Hij wordt een van de leiders in de toekomst. Maar ook nu is hij al heel belangrijk.”

De Noord-Italianen zijn gebrand op revanche dinsdag tegen United. Op Old Trafford leidde het team van Gasperini met 0-2, maar ging het alsnog met 3-2 onderuit. In de spannende groep staat Atalanta op vier punten na drie duels.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Koopmeiners snel een steunpilaar?

  • Verwacht ik ook
  • Wordt niet makkelijk…
146+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie