‘Directeurtje’ doet Veronica Inside-onthullingen

Foto: ‘Directeurtje’ doet Veronica Inside-onthullingen

Veronica Inside komt in januari met een dagelijkse talkshow. Talpa-directeur Marco Louwerens, die bij de fans beter bekend staat als ‘directeurtje’, heeft op RTV Rijnmond meer inzicht gegeven over de nieuwe setting.

Wedden op voetbalwedstrijden? Verdien geld met je voetbalkennis bij bet365!

Louwerens noemt de ontstane situatie ‘zoiets typisch bij VI’. “Mijn collega’s van communicatie worden er weleens moedeloos van. Normaal maken we een persbericht en kiezen we een moment uit om het naar buiten te brengen, maar met onze drie vrienden… Ik noem ze weleens een beetje incontinent wat dat betreft, ze flappen er alles uit. Dus er is niks meer geheim”, zo legt de directeur uit.

Tijdstip en gasten

Om die reden vindt ‘directeurtje’ de tijd rijp om meer inzicht te geven. “Dus in die zin kan ik gewoon vertellen dat we vanaf 3 januari om half tien ‘s avonds gaan beginnen met het nieuwe programma. Een beetje bedacht vanuit afgelopen zomer, toen ze ook dagelijks te zien waren. (…) Vanaf januari gaan we dus dagelijks een uurtje. Het idee is dat je toch wel even wil weten wat de opinie is van mannen.”

Louwerens benadrukt dat voetbalfans nog steeds worden geïnformeerd. “Tuurlijk gaat het nog steeds ook over voetbal, al zal dat ietsje minder worden, maar ook over amusement, politiek… De dingen die de afgelopen jaren steeds meer in het programma zijn geslopen, zou ik bijna zeggen. Als ik ook naar mezelf kijk, ik ben dan weliswaar betrokken, maar ook gewoon een kijker. Ik had het afgelopen sportzomer ook, dan was ik moe en wilde ik naar bed, maar dan ging ik toch even kijken. Even vijf minuutjes, en voordat je het weet, is dat uurtje alweer voorbij.”

De VI-uitzendingen zullen op SBS6 worden uitgezonden. Louwerens benadrukt dat er naast het vertrouwde trio gewisseld gaat worden tussen de gasten. “We zijn een hele lijst aan het samenstellen van mensen die we graag willen hebben. Ik heb van de week bijvoorbeeld een gesprek gehad met Eus (Özcan Akyol, red.) om te kijken of hij eens zou willen langskomen. Marcel van Roosmalen, maar ook politici, mensen uit de entertainmentwereld.”

Ga je kijken?

  • Ja, dagelijks
  • Ja, maar niet elke dag
  • Nee, (vrijwel) niet
1601+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie