‘Newcastle hengelt naar Real Madrid-vedettes’

Foto: ‘Newcastle hengelt naar Real Madrid-vedettes’

Sinds de Saoedische overname van Newcastle United regent het van de transfergeruchten rond de Premier League-club. De ene grote naam valt na de andere.

Denk je dat het horrorscenario van een degradatie voor Newcastle uitkomt? Op een inleg van €100 kan je €225 verdienen!

El Confidencial weet dat The Magpies zelfs al een bod bij Real Madrid hadden neergelegd van vijftig miljoen euro. De Koninklijke, dat in 2019 nog meer dan honderd miljoen aan Chelsea betaalde, was bereid het verlies te slikken en ging akkoord. De Belgische aanvaller zag een move naar Noord-Engeland niet zitten en zei zelf ‘nee’ tegen de deal. Zo zit Real nog vast aan de vedette, die bij de Spaanse grootmacht nooit zijn draai wist te vinden. De Rode Duivel gaat van de ene blessure naar de andere en als hij eenmaal fit is, komt zijn potentie er zelden meer uit.

Terug naar Premier League zou Hazard echter niet uit zijn hoofd hebben gezet. Hij hoopt nog altijd op een terugkeer naar Chelsea, al is het daar nog de vraag of trainer Thomas Tuchel zijn komst wel ziet zitten. Voor die positie heeft de Duitse manager voldoende opties en de vorm van de laatste jaren van Hazard zal hem niet direct enthousiast maken.

Kroos

Newcastle zal binnenkort nog een keer in gesprek gaan met Real Madrid. Dit keer met Toni Kroos als inzet. Volgens El Nacional bereiden ze een bod voor rond de dertig miljoen euro. Het liefst zouden de Engelsen de Duitse middenvelder hem in januari al willen halen, zodat hij dit seizoen de ploeg nog kan helpen. Mocht dat niet lukken zette ze in op een transfer komende zomer.

Kroos werd recent ook gelinkt aan Liverpool en Manchester City. Bij Real zouden ze het oude middenveld, met ook Luka Modric en Casemiro, willen hervormen. De kans dat Kroos Santiago Bernabéu zal verlaten lijkt voor de hand te liggen. Zijn volgende club bevindt zich vermoedelijk in Engeland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Had Hazard ‘ja’ moeten zeggen tegen Newcastle?

  • Ja
  • Nee
151+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie