Carlo Ancelotti hekelt ‘onbeschofte’ Koeman-aanval

Foto: Carlo Ancelotti hekelt ‘onbeschofte’ Koeman-aanval

FC Barcelona ging op zondag met 1-2 ten onder in El Clásico tegen Real Madrid en toen oefenmeester Ronald Koeman van de Catalanen zich richting zijn huis begaf met de auto, werd hij aangevallen door een groepje woeste supporters.

Inzetten op de wedstrijden van Barcelona of Real Madrid? Dat kan bij bet365! Krijg €100 bonus!

Zijn tegenhanger Carlo Ancelotti van De Koninklijke heeft die beelden hoofdschuddend langs zien komen. Op een persconferentie vertelt de ervaren Italiaan: “Dit is een gebrek aan respect voor de mens Koeman, niet alleen voor de trainer. Koeman is geen trainer, hij is een mens die als trainer werkt.”

‘Dat leer je als kind!’

“Dit is geen probleem van het voetbal, maar een maatschappelijk probleem, het is onbeschoft”, vervolgt de coach, in het verleden werkzaam bij onder meer Everton en AC Milan. “Een vriend van mij, die ook trainer is, vertelde me dat het leven er voor een trainer het beste uitziet als er geen wedstrijden zijn. Dan is het leven mooi, we houden van trainen. Kritiek is normaal, maar gebrek aan respect op persoonlijk vlak is vervelend. Als kind leer je toch dat je respect moet tonen als je zelf respect wil, dat was tenminste bij mij zo.”

Overigens is ook al niet iedereen positief over het optreden van de Madrilenen, die wonnen in het Camp Nou-stadion… “Ik snap de kritiek, iedereen mag een mening hebben. Ik zei ook dat we niet perfect speelden, maar wel een slimme wedstrijd. En daar had ik om gevraagd.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft Ancelotti gelijk?

  • Honderd procent
  • Nou, nee
400+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie