Noa Lang onder vuur: ‘Maar dat kán helemaal niet’

Foto: Noa Lang onder vuur: ‘Maar dat kán helemaal niet’

Club Brugge speelde in het voorbije weekend ietwat teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Royal FC Antwerp en Noa Lang én Charles De Ketelaere maakten een wat afwezige indruk. De twee ‘jongelingen’ hebben te maken met een dipje.

Inzetten op wedstrijden van Club Brugge? Probeer bet365 eens! Krijg nu €100 bonus! 

“Maar het zijn spelers van twintig jaar (Lang is 22 jaar oud, red.)”, riep Hans Vanaken na het duel in Antwerpen. “Je mag niet denken dat ze elke wedstrijd zullen beslissen of elke week top kunnen zijn…”

Trainer Philippe Clement is het daar roerend mee eens. “Het klopt dat ze minder zijn, maar dat komt vooral omdat ze de lat voor zichzelf zo hoog hebben gelegd met hun prestaties”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “En dat de buitenwereld dat ook doet. Die jongens kunnen niet om de drie dagen de beste op het veld zijn. Dat is normaal.”

Lang en De Ketelaere toe aan rust

Doelverdediger Simon Mignolet: “Spelers die voorin spelen, kennen altijd goede en mindere periodes in een seizoen. Ze hebben al alles gespeeld: woensdag kunnen ze eindelijk eens langs de kant blijven. In het geval dat de trainer dat wenst, natuurlijk.” Morgen neemt Club het op tegen tweedeklasser Deinze in de Belgische beker.

Clement weet nog niet of hij Lang en De Ketelaere wel rust wil geven: “Voor mijn periode hier is er tegen hen eens een ongeluk gebeurd en dat ben ik niet vergeten. Ik zal geen rust geven om rust te geven, we moeten dit goed bekijken. Dit drukke schema kunnen we evenwel alleen maar overbruggen door goed te roteren.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Dipje normaal?

  • Ja
  • Nee
118+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie