Rode kaarten én veel doelpunten bij Go Ahead-Heracles

Foto: Rode kaarten én veel doelpunten bij Go Ahead-Heracles

De toeschouwers in het De Adelaarshorst bij Go Ahead Eagles tegen Heracles Almelo hebben een behoorlijk tumultueus avondje beleefd. Er waren twee rode kaarten, er werden veel doelpunten gescoord en uiteindelijk won de thuisploeg met 4-2.

Na een klein half uurtje spelen tekende Luuk Brouwers voor de openingstreffer van de partij in Deventer, de 23-jarige verdedigende middenvelder van de Eagles kopte raak uit een hoekschop. De 1-1 kwam vervolgens voor een groot gedeelte op het conto van doelverdediger Warner Hahn, die weg wilde werken maar de bal verkeerd raakte. Jay Idzes kon er niks mee en Rai Vloet profiteerde.

In de tweede helft kwam de gastheer weer op voorsprong: Inigo Córdoba wilde voorgeven maar raakte pardoes de paal, waarna Mats Knoester de bal in zijn eigen goal kopte. Toen Brouwers daarna zijn tweede van de avond maakte (met een schot uit de draai), leek het duel wel gespeeld te zijn.

Niets was echter minder waar, want Marco Rente verzorgde de aansluitingstreffer, waarbij Hahn er overigens alwéér niet goed uitzak. En toen Giannis-Fivos Botos na inmenging van de videoscheidsrechter ook nog een rode kaart kreeg vanwege een overtreding op Noah Fadiga, leek er al helemaal iets mogelijk te zijn voor de Heraclieden. En als klap op de vuurpijl stuurde arbiter Richard Martens Isac Lidberg óók nog eens van het veld. Desondanks bleven de Eagles op de been, sterker nog, Mats Deijl zorgde voor een orkaan van geluid door in extremis voor de 4-2 te tekenen!

Scoreverloop: 1-0 (29′) L. Brouwers, 1-1 (43′) R. Vloet, 2-1 (58′) M. Knoester (eigen goal), 3-1 (62′) L. Brouwers, 3-2 (65′) M. Rente, 4-2 (90′) M. Deijl

Terechte uitslag?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie