“Als ik aan Klaas-Jan Huntelaar denk, denk ik aan een winnaar”

Foto: “Als ik aan Klaas-Jan Huntelaar denk, denk ik aan een winnaar”

Noa Lang doet het dit seizoen erg goed bij Club Brugge. Zijn team speelt in de Champions League en ook het grote Nederlands elftal staat op het CV van de Nederlander. Uit zijn tijd bij Ajax had hij erg veel respect voor één iemand…
Het respect van Noa Lang naar Klaas-Jan Huntelaar is erg groot. Ondanks de generatiekloof konden de beide Nederlanders het bij Ajax erg goed vinden met elkaar. In gesprek met Ajax Showtime vertelt de 22-jarige aanvaller over zijn tijd met Klaas.
“Vanaf dag één hadden we eigenlijk al een natuurlijke klik. Klaas ging bij Ajax met iedereen goed om. Dat is ook zijn kracht. Hij sprak met iedereen en legt makkelijk contact. Hij gaf mij ook tips in het afronden, daar was hij zelf natuurlijk een meester in. Ik had bij Jong Oranje een behoorlijk grote kans gemist en dat kreeg ik dan gelijk te horen. Een wedstrijd later scoorde ik de winnende tegen Noorwegen met een volley en dan is hij de eerste die mij feliciteert.”
De 38-jarige Klaas-Jan Huntelaar speelt inmiddels op de amateurvelden na een prachtige carrière. Lang maakt dan ook een diepe buiging. “Klaas heeft het maximale uit zijn mogelijkheden gehaald, omdat hij altijd honderd procent geeft. Als ik aan Klaas denk, denk ik dan ook aan een winnaar.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie